Bestel Vuurwerk Online:

 

  • kies uw vuurwerk uit

 

  • betaal via Ideal of creditcard

 

  • haal 29, 30 of 31 december uw vuurwerk bestelling af bij Welkoop Giessenburg

 

Bestel in de winkel:

  • vul uw bestelling in op de vuurwerkfolder (wordt in week 50 rondbezorgd en is vanaf dan verkrijgbaar in winkel)

 

  • breng de folder naar welkoop giessenburg

 

  • betaal bij de kassa

 

  • haal 29, 30 of 31 december uw vuurwerk bestelling af bij Welkoop Giessenburg

 

 

 

Veel gestelde vragen

Mijn bestelling klopt niet, wat nu?

Neem contact op met het afhaalpunt waar u uw bestelling heeft geplaatst. Contactgegevens van dit afhaalpunt kunt u vinden op uw afhaalbewijs.

Welke betaalmogelijkheden worden er aangeboden op deze website?

U kunt kiezen uit het betalen met uw creditcard in de vorm van een VISA card of een Mastercard. U kunt ook betalen via uw eigen bank met iDeal. Kijk voor meer informatie onder het onderdeel Vuurwerk kopen, onderwerp Betalingsmethodes.

Wat is iDeal?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Ik heb een bestelling geplaatst via internet maar nog niet betaald, kan ik betalen bij het afhalen?

Nee, bestellingen worden alleen geplaatst als er vooraf betaald is. Pas als u een bestelbewijs per mail heeft ontvangen wordt de bestelling bij ons geplaatst. Als u in de winkel wilt betalen kunt u beter gewoon langskomen en een bestelling op papier plaatsen. Of u kunt in de losse verkoop op 29, 30 & 31 december los vuurwerk kopen.

Ik heb per ongeluk meerdere keren dezelfde bestelling geplaatst, gaat dat goed?

Dit is geen probleem. Als u uw bestelling heeft betaald zal alleen de bestelling die betaald is geplaatst worden. U krijgt dan ook gewoon 1 afhaalbewijs van die bestelling per mail toegezonden. De foutieve bestellingen zullen niet bij ons aankomen.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen van mijn bestelling, wat nu?

Uw bestelling is afgerond indien u het bestellingprocedure heeft doorlopen inclusief het betalingsonderdeel. Hierop volgend ontvangt u automatisch een bevestigingsmail op het door u ingevulde emailadres, mits dit emailadres foutloos is ingetypt. Heeft u dit allemaal gedaan? Wellicht is uw bevestigingsmail in uw spammap terechtgekomen. Is dit ook niet het geval neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met ons via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Vind ons ook op: facebookLogo

Reguliere openingstijden

  • ma-do    09:00 - 18:00
  • vrijdag   09:00 - 20:00
  • zaterdag 09:00 - 17:00
GIESSENBURG
Peursumseweg 25a
Giessenburg
tel. 0184 - 659026