Afhalen

U kunt uw bestelling op 29, 30 of 31 december afhalen bij Welkoop Giessenburg.

Afhaalperiode

Bij het plaatsen van uw bestelling heeft u een afhaalmoment gekozen. U hoeft niet precies in het door u gekozen tijd te komen, u mag ook een uur eerder of later komen. Wilt u echt op een ander moment komen, laat dit dan even per email of telefoon weten.

Afhaallocatie

U kunt uw bestelling ophalen bij Welkoop Giessenburg. Er is parkeergelegenheid voor de deur. U vindt ons:

Welkoop Giessenburg
Peursumseweg 25a
3381 KT Giessenburg

Kaart weergeven

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb een afhaalperiode gekozen, maar ik kan dan toch niet. Kan ik dit wijzigen?

Dit is geen probleem. Bel hiervoor naar Welkoop Giessenburg om uw wijziging door te geven. Wij proberen u dan op een ander tijdstip in te plannen.

Ik ben mijn afhaalbewijs kwijt.

Neem contact op met Welkoop Giessenburg om dit probleem op te lossen. Zorg er in ieder geval voor dat u zich kunt legitimeren als u langskomt.

Hoeveel kilo vuurwerk mag er per persoon afgehaald worden?

Als vuurwerkverkoper mogen wij u niet met meer dan 10 kilo per persoon aan vuurwerk de winkel laten verlaten. Heeft u meer dan 10 kilo bestelt, dan kunt u dit in meerdere keren de winkel uit dragen. Ook kunt u met meerdere personen komen en uw vuurwerk in 1 keer de winkel uit dragen. Let er hierbij op dat personen onder de 16 geen vuurwerk mogen meenemen. Buiten de winkel is het uw eigen verantwoordelijkheid hoeveel vuurwerk u bij u heeft.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen van mijn bestelling, wat nu?

Uw bestelling is afgerond indien u het bestellingprocedure heeft doorlopen inclusief het betalingsonderdeel. Hierop volgend ontvangt u automatisch een bevestigingsmail op het door u ingevulde emailadres, mits dit emailadres foutloos is ingetypt. Heeft u dit allemaal gedaan? Wellicht is uw bevestigingsmail in uw spammap terechtgekomen. Is dit ook niet het geval neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met ons via emailadres

Door wie mag het vuurwerk worden afgehaald?

Het vuurwerk mag alleen worden afgehaald door iemand met een legitimatiebewijs die ouder is dan 16 jaar.

Waar moet ik aan denken bij het afhalen van vuurwerk?

Houdt er rekening mee dat u slecht 25 kilo per persoon mag vervoeren, dat de persoon die het vuurwerk afhaalt ouder is dan 16 of onder begeleiding van een volwassene, dat de persoon die het vuurwerk afhaalt zijn legitimatiebewijs bij zich heeft, en dat u, bij een online bestelling, uw geprinte bevestigingsemail/afhaalbewijs meeneemt. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Vind ons ook op: facebookLogo

Reguliere openingstijden

  • ma-do    09:00 - 18:00
  • vrijdag   09:00 - 20:00
  • zaterdag 09:00 - 17:00
GIESSENBURG
Peursumseweg 25a
Giessenburg
tel. 0184 - 659026